PLAATBEWERKING

Precisie plaatbewerking voor diverse industrieën

Toelevering voor de industrie

Wij richten ons specifiek op de toelevering van precisie-plaatbewerking & licht constructiewerk voor klanten in de industrie.

Een uitgebreid, modern machinepark en een team van zeer gedreven medewerkers maken het mogelijk om sterk uiteenlopende producties te verzorgen van ontwerp tot levering.

Tijdens de productiefase kunnen ruim 17 verschillende plaatbewerkingen worden aangewend in ons machinepark, waaronder lasersnijden, lassen & robotlassen, plooien, knippen, ponsen, perswerk en oppervlaktebewerkingen.

Grote opslagcapaciteit & magazijnen

Dankzij ons grote opslagcapaciteit hebben we steeds een ruime voorraad staal, RVS en aluminium direct ter beschikking.

Bovendien kunnen we dankzij onze ruime magazijnen een interessante meerwaarde bieden aan onze klanten, namelijk de mogelijkheid om afgewerkte stukken of producten bij ons te stockeren op korte of langere termijn. Zodra gewenst kunnen deze dan door u worden afgeroepen voor levering op een adres naar keuze.

Plaatbewerkingen aangeboden door VMT

We kunnen voor u de onderstaande metaal- en plaatbewerkingen uitvoeren in alle soorten metaal, maar vooral staal, aluminium en RVS/inox. In deze metalen hebben wij de meeste diktes en kwaliteiten op voorraad  in ons magazijn en kunnen we producties zeer snel opstarten en afwerken.

VMT IS ACTIEF IN VELE SECTOREN

Machinebouw   |   Verlichting   |   Voeding   |   Elektronica   |   Informatica   |   Landbouwmachines   |   Automotive

OFFERTE

Ontvang spoedig een offerte op maat voor onze metaalbewerkingstechnieken & aanvullende dienstverlening